Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220443 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam rezygnuje z funkcji Admin ZM powodów jest dużo a ja podam 1 przez który właśnie nie mam czasu ,,Praca,, dotychczas dawałem rade aaaale nie widzę tego dalej..... także nie chce trzymać miejsca bo zamiast mnie ktoś inny może pomóc Może kiedyś coś się zmieni na lepsze i będę miał czas a puki co muszę zrezygnować .... także Dziękuje za danie mi szansy i do zobaczenia kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2014 #220512 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Informacje" do "Zmiany personalne w sieci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Października 2014 #220517 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi