Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220399 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nick: Smariusz Data:9.10.2014r. Godzina: 11;00 Mapa: assalut Opis: Dostałem bana za bugowanie celi prawdopodobnie od knopcia, a nie bugowałem. Za to że robiłem budyń dostałem bana za bugowanie ? Była taka sytuacja, że rusherek wydał polecenia żeby iść do terrarium, ja wskoczyłem sobie na nie i otworzyłem bramę która znajduje się obok terrarium i nią uciekłem, jeszcze rusherek mnie widział i do mnie strzelał, uciekłem do gr i zabiłem ct i dostałem bana na 30 minut za bugowanie. Proszę o ukaranie admina, głupota i cwaniactwo tych adminów na jb jest ogromne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 9 Października 2014 #220406 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Sytuacja z mojej perspektywy Rusherek prowadzi, nagle Ty się znalazłeś z bronią i go zabiłeś, ucieczkę On zamknął i sam Rusherek mówił, że musiałeś zbugować bo innych opcji nie było żebyś uciekł a, że rusherek był zajęty prowadzeniem to ja mu wlepiłem bana . Fajnie jakby Rusherek się też wypowiedział .... :sciana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusherek Napisano 9 Października 2014 #220407 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 nie, nie nie... to było tak ze, sprawdzam ucieczke, ucieczka jest czysta nie rozwalona ani nic:) cele sa zamknięte, prowadze sobie spokojnie a tu nagle bania... to wiec w jaki inny sposób bys uciekl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusherek Napisano 9 Października 2014 #220408 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 a ta sytuacja z tym strzelaniem była pozniejsza, fakt wtedy jak dobrze pamiętam zdazyles uciec i otworzyles terr:) ale przedtem nie ma takiej możliwości smarku :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 9 Października 2014 #220413 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ten gracz powinien zostać ukarany za ten temat. Ponieważ na demku widać ewidentnie jak buguje cele/mape ! Piszesz "głupota i cwaniactwo" a zastanów się nad Twoim zachowaniem. BAN SŁUSZNY ! https://my.disconnect.pl/demos.php?id=2839 Jail_assault z 10:47 21:14 na demku dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Października 2014 #220414 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ban słuszny a za próbę oszustwa dostajesz +1 do "respektu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Października 2014 #220415 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi