Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220378 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Siema mam sprawę. Wczoraj dostałem ss`y wrzuciłem je na forum ale admin nie chce dac mi ub poniewaz 3 pierwsze ss`y są takie same a reszta innę. Tutaj temat i ss`y http://multi-head.pl/topic/43134-ssy-dajsiezabic/. Tak nie rozumiem o co chodzi : 1. W tym czasie nie byłem na cs`ie tylko na pulpicie co możecie zobaczyć po tym że mam broń w lewej ręce jest to spoowodowane tym że po wyjściu na pulpit broń czasem przerzuca się do lewej ręki 2. Nie wiem może ss`y są takie same ponieważ miałem problem z połączeniem co możecie zobaczyć w prawywm górnym rogu 3. Nie wiem po co miałbym przerabiac tylko 2 ss`y jak i tak na ss`ie z glockiem widac chyba n najlepiej, że nic nie ma 4. Te ss`y z tego co sie orintuję są w formacie TGA a na tym formacie nie da się używać ant ss`ów 5. Innych ss`ów nie mam mam tylko te 5 6. Proszę o rozpatrzenie i jeśli ss`y się nie podobaja to powiedzcie co mam zrobić jak innych nie mam tylko te 5 z tego 3 "takie same" POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220380 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Ja ci powiem tylko jedno na odwołanie od bana masz 24h jeżeli nie to pozostaje ci zrobienie 100reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220383 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No tu kurwa nie ode mnie zależy tylko od adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220384 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Jeśli admini choc trochę się znają to ss`ów w formacie TGA nie da się przerobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220385 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Edycja posta się kłania a po za tym uspokój się trochę bo nerwami nic nie zdziałasz Tak jak wspomniałem masz 24h na odwołanie się od bana a jeżeli nie pozostaje 100 reklam do zrobienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2014 #220386 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Denerwuje mnie to iw gl nie widze sensu w tych oskarżeniach że moge coś mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Października 2014 #220423 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Albo 100 reklam albo dziękujemy. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Października 2014 #220424 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi