Jakass123 Napisano 18 Lutego 2016 #399484 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Nazwa klasy: Jeleń Jej umiejetności: 1/7 na wyrzucenie broni przeciwnikowi, bezlik ammo Jakie bronie posiada: mp5 , 2x flesh Statystyki: ( inteligencja 10, zycie 20, wytrzymałosć 20 , kondycja 50 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym : brak Nazwa klasy: Zawodowy Komandos Jej umiejetności: 1/1 z kosy Jakie bronie posiada: xm8 (pompa), Statystyki: ( inteligencja 0, zycie 40, wytrzymalosc 40, kondycja 60 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: brak Perki Nazwa Perka: burza mózgów Umiejetność: +40 do szwystkich statystyk Nazwa Perka: żuk Umiejetność: +90-110 wytrzymałosći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 18 Lutego 2016 #399493 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 co do klas to jest juz klasa z bezlikiem (wyborowy) duzo lepszy od twojej propozycji. komandos? hmmm mamy speeda więc ta klasa juz moim zdaniem zbedna. Peki Mamy juz perki dajace wytrzymałość (Moc generela, wytrzymala kamizelka, deagl generala) 2. hmm niby sa juz podobne (prawa reka rambo, sygnet rambo) ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 18 Lutego 2016 #399686 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Nazwa klasy: Specnaz Jej umiejetności: 1/5 na wyrzucenie broni przeciwnikowi, TMP+10 dmg, 1/4 na zniszczenie perku przeciwnikowi Jakie bronie posiada: mp5 , TMP, defusal kit, 2x flesh Statystyki: ( inteligencja 0, zycie 40, wytrzymałosć 10 , kondycja 50 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym : brak moze taka modyfikacja? ale i tak nie sadze aby w tym momencie dodali nowe klasy. Ale + za pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lutego 2016 #399714 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jak dla mnie perki za bardzo przesadzone, po za tym jest wiele perków, które są podobne do twoich propozycji. Co do klasy komandos, była taka klasa(podobna) ale została usunięta z różnych powodów, więc jest speedhacker o wiele lepszy i efektywniejszy. Jeleń mnie nie przekonuje, w ogóle jest klasa z bezlikiem, jak i perk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 21 Lutego 2016 #400643 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 ja myślę nad dodanie perków dla vipa, coś mocnego (np. księga wiedzy +70 do wszystkich statystyk lub nano suit, niewidzialny ale np tylko 100hp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lutego 2016 #400654 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 z tego co wiem to nanosuit ma 1hp i perk sie buguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 21 Lutego 2016 #400676 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Dzieki za klasy. Mysle, ze przy kolejnym resecie dodamy cos sensownego, ale na ten moment nie moge zagwarantowac, ze to beda te klasy, ktore podaliscie tutaj. Dzieki za propozycje mimo to, na pewno wezmiemy je pod uwage. Moim zdaniem perk nanosuit odpada, bo raz, ze sie buguje, dwa bedzie placz na serwerze. To jest fajny perk, jak na serwerze jest plugin zuzywajacych sie perkow, a nie stalych tak, jak u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Lutego 2016 #400717 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi