Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #219780 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Nick cheat`era: kali linux Godzina, data zdarzenia: 8 października 2014, 03:01:19 - może trochę wcześniej Mapa: dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://www10.zippyshare.com/v/285817/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: 79.173.53.239:27005 [sTEAM_0:4:590653435] Uzasadnienie: na demku widać jak gracz za nim wyjdzie wie dokładnie w którym momencie strzelać jak i za równo wie gdzie przeciwnik w danym momencie się znajduje . W pierwszej akcji na demku pod koniec rundy widać jak gracz w ostatnim momencie mierzy wprost na CT znajdującego się za ścianą po czym wyskakuje i już go miał namierzonego . Druga runda na demku , rozpoczęcie rundy strzela z awp zabija CT , po czym zaraz namierza kolejnego za bramą Jeżeli moje demko nie wystarczy przestawię i rozpiszę HLTV Gracz jest 100% odpalony .. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Października 2014 #219840 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Jak dla mnie demko jest czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #219951 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Bede na kompie wstawie rozpske demka z hltv Na razie nie mogę znaleźć demka z tym graczem szukam dalej EDIT: Demko znalazłem Demko HLTV I ftp://hltvrec:[email protected]/s2830/nazwa-1410080249-de_dust2.dem.zip Rozpiska 12:06 - namierza model przez ścianę 13:07 - kolejne mierzenie modelu 13:33-34 - strzela jeszcze za nim CT wybiegnie ze schodów na gali 15:31-34 - kolejne mierzenie po modelu za brama po chwili widać jak CT tam przeskakuje a kaliemu celownik leci za graczem jeszcze za nim CT przeskakiwał 15:34:93 - tutaj już kolejnie celownik leci na gale a jeszcze nie widać CT który tam stoi 17:45 - tutaj już ewidentne WH 17:54 - tutaj również widać jak wyczekuje na CT po czym w raz ze zbliżaniem się CT celownik leci delikatnie w prawo wprost na model . 18:25 - kolejne mierzenie po modelu .. Mam nadzieję że ta rozpiska demka rozwieje wszelkie wątpliwości co do gry tego gracza Jeżeli nadal to będzie za mało dodam jeszcze jedno demko gdzie przy akcji z gali widać ewidentnie modelową grę . Pozdrawiam i liczę na bana dlatego gracza PS. chciałem tylko dodać że na tym demku jest jeszcze jeden cheat z wh mianowicie gracz o nicku " Agata :* ^^ " Nie mam tylko jej/jego IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Października 2014 #220606 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 12:06 - namierza model przez ścianę B- 13:07 - kolejne mierzenie modelu B- 13:33-34 - strzela jeszcze za nim CT wybiegnie ze schodów na gali B+ 15:31-34 - kolejne mierzenie po modelu za brama po chwili widać jak CT tam przeskakuje a kaliemu celownik leci za graczem jeszcze za nim CT przeskakiwał B+ 15:34:93 - tutaj już kolejnie celownik leci na gale a jeszcze nie widać CT który tam stoi B+ 17:45 - tutaj już ewidentne WH B+ 17:54 - tutaj również widać jak wyczekuje na CT po czym w raz ze zbliżaniem się CT celownik leci delikatnie w prawo wprost na model . B-/+ 18:25 - kolejne mierzenie po modelu .. B+ Moim zdaniem spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 10 Października 2014 #220838 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi