Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219517 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Data i godzina: dziś jakoś chyba koło 16;30 nie wiem dokładnie Nick admina/gracza, który zawinił: Kolodziej Dowody: http://speedy.sh/5n8Xc/Nowy-Archiwum-WinRARa.rar Świadkowie: Uzasadnienie: Gracz o nicku Kolodziej dostał ode mnie bana na 30 minut za obraze innego gracza (mam ss jak chcecie mogę podać).Po czym przed wywaleniem z servera na say'u wyzwał mnie co widać na ss'ach więc bardzo bym prosił o wydłużenie mu bana. Pozderki elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Października 2014 #219530 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Bana przedłużam. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Października 2014 #219531 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi