Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219193 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Otóz gram sobie dzisiaj i wlazł cziter o nicku GanjaMafia GM na aimie gral.. zrobilem 2-3 sekundowe demko bo bylo widac jak na dloni i potem nie moglem go zbanować. Brałem przez amxbanmenu i nie moglem go kliknac.. Tak jakby by to H@ lub admin wyższy rangą. Jedynie co mi sie udało mi sie kliknąć zeby zrobilo mu ssy, a i także mu nie zrobilo tylko zbanowalo. Wyszło na moje ale nie w taki sposob jak chcialem. Mieliscie juz taka sytuacje? Bo u mnie to pierwszy raz. Często sa tematy z tym ze ktoś nie ma ssów a moze rzeczywiście mu nie robia tak jak temu Ganji? Zawsze jak robilem ssy to bylo cos w stylu " ss zrobiony przez admina ..." a teraz nic po prostu ban po 3 minutach od klikniecia żeby zbanowało i z powodem "wstaw ssy na ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2014 #219197 Udostępnij Napisano 6 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Admin [DD2+DM]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi