Gość Guest Napisano 17 Lutego 2016 #399402 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Nick:Nahama Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na diablo mod przez 1,5 roku. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:7lat jakoś . Steam / NonSteam:Zapomniałem maila do steam i gram na nonsteam ale wykupie Stema odnowa. Dlaczego Ty:Czesto gram rano nie ma admina a tam biegaja dzieci na aimie wh speed hack denerwujace i psucie mi i innym gry trzeba wychodzic z serva albo na specta. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2/3h Od Pon do Srody czwartek piatek 4/5h nawet. Kontakt:Email [email protected] / jesli fb trzeba moge podac GT:http://www.gametracker.com/player/Nahama/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 17 Lutego 2016 #399410 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 W tym momencie na NIE. -Mimo ze masz 29h przegrane to ludzie slabo cie znaja. -Moim zdaniem troszke za wczesno podanie zlozyles ;] pograj z nami dluzej a bd na tak. -Amx do sprawdzenia - za chodznie po txt. -Nonsteam chociaz to nie najwazniejsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 18 Lutego 2016 #399428 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Jestem na NIE -mało cię widać -robisz sobie spore przerwy -Nie znasz regulaminu (powyższa wypowiedź kolegi) Trochę za wcześnie na składanie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lutego 2016 #399446 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Chodzenie po txt własnie ja zglaszam cigle chodzenie p txt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 18 Lutego 2016 #399560 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Również jestem na nie: -mało cie widze na serwerze -ciekawe czy znasz amx na 6 -łamiesz regulamin -daj sie bardziej poznac -konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 18 Lutego 2016 #399609 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Na nie. Łamiesz regulamin (Brak znajomości) Mało Cie widać na serwie Mało kto Cie zna. Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopsik bejbe Napisano 19 Lutego 2016 #399887 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Na nie: - widzę Cie na serwie bardzo rzadko - nie widziałem, żebyś chociaż raz mi coś zgłosił na u@ - zerowa aktywność na forum - mało osób Cie zna Daj nam się poznać i bywaj częściej na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Lutego 2016 #400062 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Brak poparcia u kogokolwiek, daj się poznać i poducz się regulaminu. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi