Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218670 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Data i godzina: przed chwilką Nick admina/gracza, który zawinił: J0YPAD Dowody: http://multi-head.pl/topic/42792-ss-j0ypad/ Uzasadnienie: A więc tak proszę o bana dla tego gracza niech zrobi 100 reklam bo zanim wstawił te screeny grał na servie i pisał do mnie że dostał ode mnie bana lecz ssów mu nie zrobiłem że taki ban to nie ban sprawdziłem odwołanie lecz UB nie było więc dostał perma za aktywnego proszę sprawdzić amxbans najpierw sobie grał na aktywnym a później wstawił wkońcu ss więc jakaś kara musi być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Października 2014 #218676 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Podaj jego ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 5 Października 2014 #218677 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 83.29.28.169 To jest jego ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Października 2014 #218678 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Nie ma w bansie bana za aktywnego jest tylko zdjęty ban z powodem wstaw ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218679 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 No to dziwne bo sam go dzisiaj banowałem z powodem aktywny bo pisał do mnie że mu ssów nie zrobiłem ... a co w bansie nie możecie sprawdzić bana po nicku ? tylko po ip ? Dobra jak nie ma to ma farta upiekło mu się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Października 2014 #218681 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Jednak jest ban z aktywnego tylko że to zupełnie inne ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218682 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 A no to widocznie zmienne,takie ip co podał kaboom on podał przy ss'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218760 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Banować do skutku. Jeśli wraca - destroy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218761 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi