Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218616 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam. Zauważyłem na serwerze dwa "zjawiska", które wydają mi się lekko problematyczne. Dość często narzekają też na to inni. Możliwe, że taki był zamysł serwera i mój post dużo nie wniesie, ale zobaczymy. Pierwszym problemem jaki wydaje mi się, że należy poruszyć to to, że zawodnicy po śmierci mogą oglądać zarówno graczy swojej, jak i przeciwnej drużyny. Nie jest to złe, ale stwarza jeden problem. Zawodnicy żyjący, słyszą umarłych, a Ci czasem podpowiadają im. Skoro wiedzą kto gdzie jest to podpowiedzi są dokładne, co trochę niszczy normalną grę. Sądzę, iż po śmierci na serwerze powinno widzieć się tylko swoją drużynę, taki jest mój pierwszy pomysł. Drugi natomiast odnosi się do broni "autokampy". Wiadomo, broń jak każda inna, ale jednak ostatnio jest bardzo często używana, wielu ludzi się skarży. Po prostu jest to zbyt natarczywie kupowane. Gdyby to był serwer 5 vs 5 to byłoby trochę inaczej. Broń ta nie miała by takiego rażenia w taktycznej rozgrywce. Na serwerze jednak gramy 15 vs 15. Wtedy ta broń zaczyna stanowić problem, bo ludzie po prostu w takim tłoku nie są w stanie nic zrobić. Myślę, iż zablokowanie tej broni wpłynęłoby pozytywnie na rozgrywkę. To są moje dwie propozycje, co Wy o nich sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218741 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam. Zauważyłem na serwerze dwa "zjawiska", które wydają mi się lekko problematyczne. Dość często narzekają też na to inni. Możliwe, że taki był zamysł serwera i mój post dużo nie wniesie, ale zobaczymy. Pierwszym problemem jaki wydaje mi się, że należy poruszyć to to, że zawodnicy po śmierci mogą oglądać zarówno graczy swojej, jak i przeciwnej drużyny. Nie jest to złe, ale stwarza jeden problem. Zawodnicy żyjący, słyszą umarłych, a Ci czasem podpowiadają im. Skoro wiedzą kto gdzie jest to podpowiedzi są dokładne, co trochę niszczy normalną grę. Sądzę, iż po śmierci na serwerze powinno widzieć się tylko swoją drużynę, taki jest mój pierwszy pomysł. Drugi natomiast odnosi się do broni "autokampy". Wiadomo, broń jak każda inna, ale jednak ostatnio jest bardzo często używana, wielu ludzi się skarży. Po prostu jest to zbyt natarczywie kupowane. Gdyby to był serwer 5 vs 5 to byłoby trochę inaczej. Broń ta nie miała by takiego rażenia w taktycznej rozgrywce. Na serwerze jednak gramy 15 vs 15. Wtedy ta broń zaczyna stanowić problem, bo ludzie po prostu w takim tłoku nie są w stanie nic zrobić. Myślę, iż zablokowanie tej broni wpłynęłoby pozytywnie na rozgrywkę. To są moje dwie propozycje, co Wy o nich sądzicie? 1) Dokładnie, zmieńcie to! Niektórzy podlizują się adminowi i podpowiadają gdzie kto jest. )) 2) Bodajże na broń Scar20 również jest ogranicznik jak i na AWP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218832 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 co do 1 punktu to się zgadzam a 2 to się nie wypowiadam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 5 Października 2014 #218860 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 hmm ja tez sie przyłacze i popre tutaj słowa kutnoSJ12 aka sJn c odo auto-lamy sam uzywam i wtym jest racja jestem za dodaniem propozycji do działania serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2014 #219423 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 1.Tak jestem na wielkie tak , bez sensu się gra gdy ktoś podaje info ;c 2. Ja jestem na nie , broń jak broń ,po to jest aby jej używać ,SCAR-20 & G3SG1 ja czasami nimi gram i co jestem noobem ? , jestem na wielkie nie , tak samo można zablokować auga też jest strasznie dobry ^ ^ , Bez sensu (; .Pozdrawiam Shogun , można jedynie ograniczyć ilość scara i g3sg1 w teamie ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #220231 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 1.Tak jak napisał berez wielkie tak. 2.Nie grałem autokampą i nie wiem jak to działa ale proponuję ograniczyć je do jednej na jedną drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2014 #220319 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 2 autokampy max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 14 Października 2014 #222541 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Na pewno trzeba wziąć pod uwagę kwestię podpowiadania. Różne osoby często to robią i w jakimś stopniu psuje to rozgrywkę. Chciałbym jeszcze dodać od siebie, że chyba nigdzie nie zauważyłem jako takiego regulaminu serwera. Są wszystkie regulaminy do serwerów CS 1.6 i na pewno do FFA w CS:GO, ale do ODD2 nigdzie nie widzę, chyba że jest po prostu taki sam jak na serwerach ODD2 w 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Października 2014 #225017 Administrator Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Powiedzcie mi. Nadal jest alltalk po smierci ? Wylaczalem to ostatnio, lecz nie wiem czy cos pomoglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Października 2014 #225672 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Tak już jest ok , po śmierci nie można dawać infa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Lipca 2015 #310611 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi