Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218438 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Nick: aYs.? Godzina: Nie wiem Mapa: dust2 Steam: STEAM_0:0:1396352 Uzasadnienie: SS-y : Wczoraj grałem było wszystko okj, żadnego bana dzisiaj wchodze na steam na serwer dd2 i tam pisze że mam bana aktywnego, ja nawet żadnego bana nie dostawałem ? Szukałem w amxbansie i też niema żadnego bana to dlaczego ja mam aktywnego skoro go niema ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : aYs.? [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : 'STEAM_0:0:1396352 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.231.130.186 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218477 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zresetuj router powinno pomóc.Otrzymałeś zbanowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218496 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zresetowałem, ip i nadal mam bana, steam zbanowany i niemoge wejść na serwer na ns próbowałem też nie moge.. Prosze o odbanowanie mojego ip i steam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218552 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 @refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Października 2014 #218560 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Posiadasz to samo ip co cziter jeżeli odbanujemy Ciebie automatycznie odbanujemy czitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 5 Października 2014 #218564 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Nick SpeeD_AmXX był banowany na tym samym SID co nick aYs.?, natomiast teraz jest aktywny ban na tym samym ip i nicku. Całkiem przypadkiem dość często dane pokrywają się z cheaterem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218600 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi