Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218388 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam chciałbym zacząć od tego że bardzo przepraszam za 2 moje konto na tym forum no ale cóż mam wielki problem.Mianowicie zapomniałem hasła do swojego konta o nicku Bye wcześniej był to nick uniwersal lecz zmieniłem.Przypomnienie hasła nie działa próbowałem x razy i za każdym razem ten sam rezultat na e-mail mi nic nie przychodzi.Prosiłbym o pomoc w tej sprawie no bo jednak ani jak się wypowiedzieć na forum ani nic.Prosiłbym kogoś o wysokim stanowisku kto pomoże mi w tej sprawie.Nie wiem zresetować hasło czy dać jakieś inne no nie mam pojęcia napewno możecie temu jakoś zaradzić.Nawet nie wiem czy odpowiedni dział jak by co to przenieście. Proszę o pomoc i pozdrawiam elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 5 Października 2014 #218390 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Moze nie ten meil podajasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218393 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Pisze nontoper że wiadomość została wysłana na podany adres e-mail a po 2 to e-mail akurat pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218435 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zapraszam z nowym hasłem na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218436 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi