Vezo Napisano 5 Października 2014 #218352 Napisano 5 Października 2014 [align=center]Witam. Moja propozycja brzmi następująco, aby wprowadzić dział pochwał. Jest dział skarg i preblemów to czemu nie miało by być i tego działu. Myślę, że dawałby więcej satysfakcji adminom/graczom w tym co robią. [/align]
pionteczekessa Napisano 5 Października 2014 #218356 Napisano 5 Października 2014 Moim zdaniem byłaby to kolejna rzecz zaśmiecająca forum, ponadto część pochwał będzie nieszczera, pisana na prośbę lub przez przekupstwo. Nie przejdzie.
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218358 Napisano 5 Października 2014 Ja jestem na NIE! Wystarczy że dla adminów są konkursy na admina miesiąca użytkownicy w postach piszą dlaczego miałaby/miałby otrzymać rangę + vipa/kalse premium to jest pochwała i moim zdaniem ten temat do tego jest nie potrzebny . Z resztą wyższa administracja sama widzi co kto robi i na co ewentualnie zasługuje Pozdrawiam
kaboom!. Napisano 5 Października 2014 #218362 Napisano 5 Października 2014 Myślę że tego typu dział jest zbędny. Przy każdym serwerze masz dział Sprawy Dotyczące serwera tam zapewne możesz dodać temat z pochwałą admina No i oczywiście co miesiąc masz możliwość zagłosowania na admina miesiąca co także jest dla niego fajną sprawą + możesz otrzymać nagordę. Reasumując jestem na nie
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218434 Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
5 Paź
7
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 2 posts
pionteczekessa 1 post