Vezo Napisano 5 Października 2014 #218352 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 [align=center]Witam. Moja propozycja brzmi następująco, aby wprowadzić dział pochwał. Jest dział skarg i preblemów to czemu nie miało by być i tego działu. Myślę, że dawałby więcej satysfakcji adminom/graczom w tym co robią. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Października 2014 #218356 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Moim zdaniem byłaby to kolejna rzecz zaśmiecająca forum, ponadto część pochwał będzie nieszczera, pisana na prośbę lub przez przekupstwo. Nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2014 #218358 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ja jestem na NIE! Wystarczy że dla adminów są konkursy na admina miesiąca użytkownicy w postach piszą dlaczego miałaby/miałby otrzymać rangę + vipa/kalse premium to jest pochwała i moim zdaniem ten temat do tego jest nie potrzebny . Z resztą wyższa administracja sama widzi co kto robi i na co ewentualnie zasługuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 5 Października 2014 #218362 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Myślę że tego typu dział jest zbędny. Przy każdym serwerze masz dział Sprawy Dotyczące serwera tam zapewne możesz dodać temat z pochwałą admina No i oczywiście co miesiąc masz możliwość zagłosowania na admina miesiąca co także jest dla niego fajną sprawą + możesz otrzymać nagordę. Reasumując jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Października 2014 #218432 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 haha glupi pomysl zbedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218433 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Października 2014 #218434 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi