Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #207979 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria. - Wchodzenia raz dziennie na forum - Tak - Posiadanie mikrofonu - Tak (doskonałe zrozumienie mnie podczas rozmowy) - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Staram się to robić , już 2 osobą udzieliłem rady - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Nie którzy gracze nawet bardzo mnie lubią - Minimum 30h przegrane na serwerze - mam mniej ale staram się grać jak najwięcej po zatym jestem na 14 miejscu - Obowiązkowo aktywne konto steam - Jest - Minimum 16 lat - mam Nick: #KinGs'BlackNigga Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): bylem na kilku serwerach adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-ie:Na razie 33H ale pnę się w górę z graniem Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?searchipp=50&sort=score&order=DESC Obecnie mam miejsce 9 Dlaczego TY .!: Cóż Bardzo lubię grać w CS:GO,szybko się dogaduje ze osobami na serwerze i potrafię zrobić miłą atmosferę , potrafię zachować dyscyplinę i potrafię utrzymać porządek na serwerze jak występują w grze gracze typu Boty/Aim itp. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gdzieś koło 4-5 godzinek jak się uda to więcej Kontakt: Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198033434225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216560 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Daje wielkie TAK -Spoko człowiek -Ogarnięty -Dużo czasu na servie -Pomaga Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #216866 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 +Pomaga +Ma mikro (dobre) +Kulturalny - Troszkę mały staż w cs ale to da się nadrobić Jestem na tak .pozdro Shogun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Października 2014 #217125 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Jestem na tak, bardzo dużo gra, chętnie się udziela, stara się by grało się jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Października 2014 #217460 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Jestem na TAK. +mikro +dużo czasu na serwerze +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2014 #217945 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Jak najbardziej na tak. + często widuje na serwerze + Mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 4 Października 2014 #218302 Administrator Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi