Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie na Admina #KinGs'BlackNigga

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria.

- Wchodzenia raz dziennie na forum - Tak

- Posiadanie mikrofonu - Tak (doskonałe zrozumienie mnie podczas rozmowy)

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich - Znam :)

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy - Staram się to robić , już 2 osobą udzieliłem rady

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze - Nie którzy gracze nawet bardzo mnie lubią

- Minimum 30h przegrane na serwerze - mam mniej ale staram się grać jak najwięcej po zatym jestem na 14 miejscu :)

- Obowiązkowo aktywne konto steam - Jest

- Minimum 16 lat - mam

Nick: #KinGs'BlackNigga

Doświadczenie (w byciu adminem): bylem na kilku serwerach adminem 

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7

Staż w CS-ie:Na razie 33H ale pnę się w górę z graniem :) 

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?searchipp=50&sort=score&order=DESC Obecnie mam miejsce 9 :)

Dlaczego TY .!: Cóż Bardzo lubię grać w CS:GO,szybko się dogaduje ze osobami na serwerze i potrafię zrobić miłą atmosferę , potrafię zachować dyscyplinę i potrafię utrzymać porządek na serwerze jak występują w grze gracze typu Boty/Aim itp.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gdzieś koło 4-5 godzinek jak się uda to więcej :)

Kontakt:

Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198033434225

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...