Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216460 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Data i godzina: 01-10-2014r. godz. 17-50-55 Nick admina/gracza, który zawinił: aro7 Dowody: jeśli chodzi o dowody to proszę przejrzec demko z mapki de_eldorado jesli bedzie dostepne demko Świadkowie: moze ktos sie postawi za mna:) Uzasadnienie: Więc tak dostałem bana za skan przed 7s nie wiem mozliwe ze zabilem typa o ciutke za szybko , lecz gracz strezlec wyborowy rowniez raszował i zabijał przed 7sekund i admin nic z tym nie robil i nadodatek gracz strezlec puscil nam ks na respa po uplywie 4 sekund . napisalem adminowi aro zeby sprawdzał bo notorycznie przed kilka rund raszował i zabijal przed 7s., pisal ze od tego jest u@, wiec napisalem na u@ i nie reagowal na moje polecenia wiec pisalem na ogolnym i tez nic. Wiec gdy nic nie odpisywal ani nie reagowal napisalem ze ( ZA CO TAKI GNOJEK DOSTAL ADMINA ) , momentalnie po uplywie 5 sekund wywalil mnie z serwera. Wszystko moge zrozumiec ze dostalem bana , ale chce żeby na serwerze kazdego traktowano RÓWNO i żeby nikogo nie mialo sie w . . . . . . tyle mam do napisania. NAJLEPIEJ PRZEJRZEC DEMKO WTEDY WSZYSTKO BEDZIE WIADOMO [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin 7aro. [AMXBans] There are 2 minutes and 31 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Domino. [AMXBans] Reason : ' ochlon i nie jestem gnojek ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26899118 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.242.121.200 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216466 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Jeżeli możesz, to proszę cię wstaw demko z hltv i wtedy ocenimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 1 Października 2014 #211959 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Po 1 skanowałeś od razu po rozpoczęciu rundy i zabiłeś przeciwnika Po 2 raszowanie na resp nie jest zabronione a skanowanie przez drewniany plot przed upływem 7 sek Po 3 po tekście co za gnojek dostał tu admina ciesz się ze dostałeś bana na 5 min Co do gracza strzelec wyborowy i ks mogłem tego nie zauważyć ale na serwerze byli 2 inni @ wiec na pewno któryś z nich by to zaobserwował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216469 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 jesli bedzie dostepne to wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216474 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 jesli chodzi o skan odrazu po rozpoczeciu to sie okaze na demku panie aro7 dodam jeszcze ze jak skanowalem przez plot to bylo juz sporo po czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7aro Napisano 1 Października 2014 #216526 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Obejrzałem demo ban za skan niesłuszny PRZEPRASZAM pomyliłem Ciebie z innym graczem strzeliliście w tym samym momencie i myślałem ze to byleś Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216540 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 sprawa wyjaśniona z aro , licze na twoja poprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Października 2014 #216543 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi