Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216258 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Nick: Nowy Nick [Niezniszczalni] Van stare nie pamiętam ale troche gram już Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Potrafię dużo rzeczy mialem juz nie jednego admina Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/9 Staż w CS-sie: prawie 5 lat Steam ID: STEAM_0:1:29901802 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie mogę znaleźć Dlaczego TY .!: Chce zapobiegać cheaterów , gdyż dużo osób z rana lubi troszeczkę pooszukiwać , nie ma z tego powodu gry Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Pare h ale godziny ranne . zazwyczaj . Kontakt: gg - 24036035 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216260 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 widziałem go jest dobry ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216294 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Brak GT. Konto pod podanie i zapewne brak godzin na serwerze... Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2014 #216313 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Z tego co zauważyłem po GT to przegrałeś na naszym serwerze zaledwie godzinę, więc jak kolega wyżej konto pod podanie, brak godzin. Wiadomo z czym to się wiąże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Października 2014 #216499 Udostępnij Napisano 1 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi