Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #216046 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Powod: '' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31444284' [AMXBans] Twoje IP: '46.45.87.78' [AMXBans] =============================================== Akcja tego typu gra gosciu na serwie odpalony na steamie.. Sprawdziłem bany na BL i AC, pisze wiec na u@ bo admin banuje za pingi ze jest odpalony itd.. ADmin nic i pisze fakt ban słuszny gdyz cisnałem go troche na admin say no ale skoro spamuje mi na ekranie " Cheat u@ " no to pisz a on zamiast wziac zobaczyć itd nic... woli banować na 5min za ping niz wyrzucic gracza który ma peło banów i jeszcze gra odpalony gdzie patrzac na niego nawet idiot by zauwazył ze mierzy po scianach.. Pozdro dla ANONIMOWEGO ADMINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Września 2014 #216047 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Zapraszam admina |PDG|Podgrubapl do wyjaśnienia tego bana oraz sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #216048 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Tu juz nie chodzi o bana bo to 30min i faktycznie sie nalezało bo troche go cisnałem ale o sam fakt... Gosciu gra na nicku 1874 tutaj link do jego ID z BANID.pl http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:57997458 Skoro pisze tysiac razy bo jakis czas siedziałem na spec i ogladałem go... A Admin NIC kopletnie nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2014 #216087 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Sprawa wygląda tak: a) wyzywał nas od daunow itp. b) patrzałem na gościa i wg.mnie nic nie miał a ja się nie mylę prawie c) powód tez chciałem uzasadnić tylko mi ścięło Csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Września 2014 #216110 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Następnym razem napisz na @ że ktoś jest czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 30 Września 2014 #216111 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi