Zielonaa. Napisano 28 Września 2014 #214683 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 1. Nick na TS3: Zielonaa. 2. Wiek: 21 lat 3. Doświadczenie: http://multi-head.pl/topic/22587-zielonka/ 4. Mikro (obowiązkowe): Jest 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Zależy od dnia, najczęściej siedzę w nocy 4-5h 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chcę wrócić do swoich poprzednich rang jeśli to możliwe i to wszystko. Nie lubię tak bezczynnie siedzieć i biernie patrzeć nie mogąc pomóc. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Miłą, wesołą atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #214695 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jestem na tak. Jest ogarnięta ( w miare ), myślę że sprawdzi się na tym stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #214717 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jak najbardziej na TAK. Miła,kulturalna i dojrzała osoba. Godna zaufania i bardzo komunikatywna. Świetna na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 28 Września 2014 #214745 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Jestem na Tak. -Wiek -Ogarnięta -Aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #214838 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 U Zielonej jest wielkie TAK: +Ogarnięta +Wiek +Miła +Kultura? jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 29 Września 2014 #215648 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Zielona na moderatora ts'a? Hm... No pewnie, że TAK! Duże TAK! Bardzo sympatyczna, ogarnięta, pomocna osoba. Zresztą, wszyscy wiemy jaka jest Angela Także jeszcze raz duuuuuuże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 29 Września 2014 Donator #215695 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Wyciąga mi brudy z początku kariery, ale i tak jest odpowiednia na to stanowisko. Trochę się z nią już pogadało i wiem, że sobie bardzo dobrze poradzi Ode mnie oczywiście TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 29 Września 2014 #215696 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jestem na tak. Widać że zależy jej na randze. Do tego jest aktywna, pomocna, ambitna, rozważna. Myślę że jest dobrą kandydatką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Września 2014 #216240 Administrator Udostępnij Napisano 30 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi