Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214660 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 1. Nick z TS: Bad ek 2. Kto zawinił / problem: Wyrzucenie bezpodstawne z serwera ts 3 3. Opis sytuacji / problemu: Byłem na team speaku i przyszedlem na kanał do osob bo podobno jednej nie bylo dobrze slychac a wiec chcialem to sprawdzic (co okazało sie było problemem ze strony rozmówcy). Zostałem na tym kanale i rozmawiałem az Administratorowi Bad ek nie spodobało sie jakim głosem mowiłem (mowiłem normalnie tylko ciszej bo była godzina 24) nie naruszyłem regulaminu oraz nie wyzywałem tego administratora gdzie on porownał mnie do "Pedała" poczym mu wyjasniłem czemu mowie tak cicho i wyrzucił mnie bez powodu z serwera. Ss: http://imgur.pl/q0sotcpyv49v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Września 2014 #214671 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Podrzucając pkt z regulaminu ts: 1.3 Administrator to nie robot też ma swoje zajęcia, więc w miarę możliwości prosimy o cierpliwość. W skrócie Badek mógł być zajęty i swoim jak to nazywacie "pedalskim" głosem go rozdrażniłeś. Bana nie dostałeś więc nie wiem w czym problem, skarga bez sensu. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Września 2014 #214672 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi