Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Podanie, modek TS3.

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick na TS3: Wandi

2. Wiek: 17.

3. Mikro (obowiązkowe): Pewnie, że mam.

4. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Na tygodniu 3-4 godziny, na week'endzie 6-7.

5. Dlaczego właśnie Ty (min 100 słów) :

Jestem osobą raczej lubianą na TS, z kulturą i dobrymi manierami, raczej trudno Mnie zdenerwować lub sprowokować, lubię pomagać bezinteresownie. "Pomoc wraca, ze zdwojoną siłą" ;) Jestem osobą wygadaną, z poczuciem humoru, umiem wyczuć sarkazm i pośmiać się z innych (wiadomo w jakim sensie). O kanał także prosi dużo osób i czekają na tych kanałach od pomocy i czekają. A tak być nie może, to chyba logiczne. Na TS jestem często i siedzę dużo, jestem na Nim codziennie. Dodam także, że nie jestem na serwerze tylko wtedy kiedy gram w cs, jestem na TS, bo lubię pogadać z ludźmi, nawet jeśli ich nie znam. Posiadam także własny VIP kanał, na którym dziennie przebywa łącznie ok. 20-25 osób.

Zapraszam na mieszki do "SPELUNO"

6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie ładu i porządku = odrzucenie podania):

Hmm, na pewno rozdawanie kanałów, rang, banów. Na TS jestem często i to widać, nie raz było tak, że w trakcie zbierania ludzi na mieszka, ktoś chciał żebym dał mu rangi, i wtedy trzeba wołać modka. Rozdawanie banów, bo tego jednak brakuje, a w szczególności dla graczy mieszków, często jest tak, że gość to meczu wyzywa czy płacze, no i wtedy trzeba zbanować delikwenta.

Pozdrawiam,

kajtek. :wandi:

A co! Niech ma!

Masz moje błogosławieństwo :D

Może w końcu ten mały głupi Wiktor dorósł i teraz pokaże, że wcześniejsze jego akcje były tylko pokazem młodzieńczego debilizmu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...