wandi Napisano 25 Kwietnia 2016 #426409 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 1. Nick na TS3: Wandi 2. Wiek: 17. 3. Mikro (obowiązkowe): Pewnie, że mam. 4. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Na tygodniu 3-4 godziny, na week'endzie 6-7. 5. Dlaczego właśnie Ty (min 100 słów) : Jestem osobą raczej lubianą na TS, z kulturą i dobrymi manierami, raczej trudno Mnie zdenerwować lub sprowokować, lubię pomagać bezinteresownie. "Pomoc wraca, ze zdwojoną siłą" Jestem osobą wygadaną, z poczuciem humoru, umiem wyczuć sarkazm i pośmiać się z innych (wiadomo w jakim sensie). O kanał także prosi dużo osób i czekają na tych kanałach od pomocy i czekają. A tak być nie może, to chyba logiczne. Na TS jestem często i siedzę dużo, jestem na Nim codziennie. Dodam także, że nie jestem na serwerze tylko wtedy kiedy gram w cs, jestem na TS, bo lubię pogadać z ludźmi, nawet jeśli ich nie znam. Posiadam także własny VIP kanał, na którym dziennie przebywa łącznie ok. 20-25 osób. Zapraszam na mieszki do "SPELUNO" 6. Co wprowadzisz na naszego TS'a(Wprowadzenie ładu i porządku = odrzucenie podania): Hmm, na pewno rozdawanie kanałów, rang, banów. Na TS jestem często i to widać, nie raz było tak, że w trakcie zbierania ludzi na mieszka, ktoś chciał żebym dał mu rangi, i wtedy trzeba wołać modka. Rozdawanie banów, bo tego jednak brakuje, a w szczególności dla graczy mieszków, często jest tak, że gość to meczu wyzywa czy płacze, no i wtedy trzeba zbanować delikwenta. Pozdrawiam, kajtek. :wandi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 25 Kwietnia 2016 #426422 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jestem na TAK Dużo siedzie na ts'ie Ogarnia to i owo Pomocny Można pogadać :like: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 25 Kwietnia 2016 #426425 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Jestem na tak, ze względu na to jak radził sobie na tsie mixowym, ogarniał sprawy bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 25 Kwietnia 2016 #426440 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tak: -Często na Ts -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2016 #426469 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 A co! Niech ma! Masz moje błogosławieństwo Może w końcu ten mały głupi Wiktor dorósł i teraz pokaże, że wcześniejsze jego akcje były tylko pokazem młodzieńczego debilizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 26 Kwietnia 2016 #426472 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Codziennie po kilka godzin na ts, Brak SQNa, który był prawie cały czas=trzeba łatać tą dziurę pędzikiem. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 26 Kwietnia 2016 #426475 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Przeważnie siedzisz tylko na swoim kanale. Obawiam się, że osoby z Twojego grona poczują się zbyt pewnie. Są osoby, które bardziej zasłużyły na Moderatora, np. @LudzieCygana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 26 Kwietnia 2016 #426535 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jasne, że TAK: + pomocny + zawsze na ts + dobra morda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Kwietnia 2016 #426539 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jesteś osobą rozpoznawalną, w końcu forumowy toxic, na Tsie bywasz często, ja osobiście nie mam nic przeciwko, ogólnie każdy ma jakieś wady, nikt nie jest idealny, ale spróbować zawsze można. Tylko, niech Ci się to szybko nie znudzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 26 Kwietnia 2016 #426574 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Jestem na TAK: +Jest aktywny na ts'sie +Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi