Kristo Napisano 27 Września 2014 #179776 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 1. Nick na TS3: Kristo 2. Wiek: 14 lat 3. Doświadczenie: Oczywiście że mam doświadczenie, miałem swojego własnego TS3 oraz byłem Moderatorem na innych TS3 4 razy 4. Mikro (obowiązkowe): Oczywiście mam, każdy na TS3 potwierdzi 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Jak wbijam na komputer to od razu włączam TS3 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Chciałbym pomóc Administracji w ogarnięciu TS3, jestem tam codziennie po parę godzin, może i mam wiek 14 lat ale nie jestem stukniętym dzieckiem któremu odwala , doświadczenie mam takie iż miałem własnego TS3 oraz byłem nie raz Moderatorem 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: na pewno będę zawsze pod ręką więc jeżeli coś będzie ktoś chciał (rangi, kanał) to nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 27 Września 2014 #214202 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 2. Wiek: 14 lat chyba jednak za mało. na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 27 Września 2014 #214205 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na nie z powodu wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214209 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Lat ma może i mało, ale nie oceniajcie książki po okładce. To, że większość chłopaków w jego wieku jest nieogarnięta to nie znaczy, że on też. Podstawowe pytanie to- czy masz mutację? Jeżeli masz to ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214355 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi