Nataliaa. Napisano 27 Września 2014 #182110 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 1. Nick na TS: Nataliaa 2. Wiek : 15 (w tym roku 16) 3. Doświadczenie: Duże 4. Mikro(obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Spędzam dużo czasu na ts ok. 2-5h 6. Dlaczego właśnie ty (Twoje doświadczenie): Staram się o tę posadę , ponieważ zawsze przyda się pomocna dłoń. Często przebywam na serwerze , także nie będzie brakować administratora do nadawania rangi lub stworzenia kanału. Myślę , że mam dobry kontakt z osobami przesiadującymi na serwerze , co także przyda się Potrafię konfigurować serwer TS3 oraz jego uprawnienia , tworzyć kanały i nadawać rangi. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Wprowadziłam wiele ciekawych rang , a pomysłów do rozwijania teamspeak'a nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #180533 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jestem na Tak -wiek - pomoc sie przyda - micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 27 Września 2014 #180534 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Sory, lecz nie znam Cię. Jak chwilę z Tobą gadałem, wydawałaś się "Spoko", lecz jeszcze za wcześniej żeby oceniać. Przykro mi ale jestem neutralny, z tego co widzę, nie dawno zaczęłaś się na nowo udzielać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Września 2014 #180437 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Oczywiście, że jestem na tak. Pomogłaś nam ogarnąć całego ts3. Miałem okazje zobaczyć Twoje umiejętności i potrafisz dużo więcej niż nie jeden moderator ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Września 2014 #179749 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Na TAK - Aktywna na TS3 - Bardzo pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Września 2014 #214167 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Jak najbardziej na TAK -Wiek -Mikro -Aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 27 Września 2014 #214210 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Oczywiście że na TAK, Natalię znam dosyć długo i jest bardzo ogarniętą osobą pomimo takiego wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezo Napisano 27 Września 2014 #214273 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Dziewczyna ogarnia TS jak nikt. Jestem na duże tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zEneK. Napisano 27 Września 2014 #214334 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Na tak - Wiek - Micro - Aktywna - Ogarnięta - Miła Dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Września 2014 #214371 Administrator Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi