Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #214061 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Wzór skargi: Data i godzina: 3 minuty temu Nick admina/gracza, który zawinił: N1u Dowody:Konsola poniżej Świadkowie: Trochę serwera Uzasadnienie: Dostałem bana za "'takie rzeczy na u@! pisalem Ci to sextylion razy!'" to tego gram od paru godzin więc dość zabawne... Poza tym z mojej konsoli wynika że wszystkie moje zgłoszenia były na u@ (widać po (player przy zgłoszeniach) a nawet pomijając to ktoś tu a) nie zna regulaminu lub B) poniosła go władza. Wiernie cytuje regulamin "14. Zgłaszanie chitów nie na u@ jak i nadmierne spamowanie będzie nagradzane 5 minutowym banem." Więc prosiłbym o szybkie UB. (PLAYER) I Tak Mnie Nie Zlapiecie : Cavallo dobryt aimbot *** Cavallo killed TwiX with a headshot from ak47 *** *** Cavallo killed 'N1U with a headshot from ak47 *** *DEAD* Domino. : rakietka juz 2 raz cie zabila,p *DEAD* Allelujah : nie da sie uciec nawet *DEAD* Allelujah : nawet tym nie celujesz ? *DEAD* Allelujah *DEAD* Niesiemy dla was bombe : cavallo wh *DEAD* Domino. : celuje 'N1U : ? *DEAD* I Tak Mnie Nie Zlapiecie : PAnie adminie *DEAD* Domino. : sam PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny. * Careful! You've died 2 rounds in a row now... Domino. killed I Tak Mnie Nie Zlapiecie with awp War.High : aim Niesiemy dla was bombe : cavallo aim czy cos Brembo. : Na u@ Niesiemy dla was bombe (RADIO): Fire in the hole! Allelujah killed Domino. *** Cavallo killed HanGOvEr with a headshot from ak47 *** I Tak Mnie Nie Zlapiecie killed Allelujah with scout 'N1U : takie rzeczy na u@ [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote z zapisem na SQL by Cypis [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language *** Brembo. killed Johny^Opalony<> with a headshot from m4a1 *** [COD:MW] Zdobyles Quad Damage. TwiX killed I Tak Mnie Nie Zlapiecie with m4a1 TwiX killed Cavallo with mine Brembo. killed self with worldspawn Type 'amx_help' in the console to see available commands Time Left: 5:13 min. Next Map: [not yet voted on] *** TwiX killed KoXan with a headshot from m4a1 *** War.High killed Siwy with m4a1 Niesiemy dla was bombe : zglosilem i nic * Killed by TwiX with m4a1 @ 5m (99hp, 0ap) >> chest: 2 leftarm: 2 * You hit TwiX 1 time(s), 56 damage >> rightleg: 1 [RoundSound] Chcesz wylaczyc roundsounda ? Napisz /roundsound lub /rs Plugin Exp o Godzinach zostal stworzony przez www.PluginyMody.webd.pl UAV wezwany przez TwiX Time Left: 4:48 *DEAD* mrthrow : timeleft War.High killed Mega_Small with awp *DEAD* Brembo. : Ja tez zglosilem i nic (PLAYER) I Tak Mnie Nie Zlapiecie : No chlop natakim aimb The time: 09/26/2014 - 23:31:39 *DEAD* mrthrow : thetime Johny^Opalony<> killed Brembo. with scout KoXan killed War.High with m3 I Tak Mnie Nie Zlapiecie killed mrthrow with scout (PLAYER) I Tak Mnie Nie Zlapiecie : dziekuje za wejscie na specta *** TwiX killed KoXan with a headshot from m4a1 *** PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny. *** I Tak Mnie Nie Zlapiecie killed Niesiemy dla was bombe with a headshot from scout *** Siwy killed HanGOvEr with knife Siwy killed TwiX with knife UAV wezwany przez LY$Y TwiX killed Cavallo with mine GreenHillS killed Mega_Small with grenade Mega_Small (RADIO): Fire in the hole! [COD:MW] Zdobyles Twardy Baniak. Allelujah killed Johny^Opalony<> with m3 Domino. (RADIO): Fire in the hole! Brembo. dropped Brembo. has left the game I Tak Mnie Nie Zlapiecie killed GreenHillS with scout LY$Y (RADIO): Fire in the hole! Siwy killed Allelujah with knife LY$Y (RADIO): Fire in the hole! ?????? ???????? ?????????? ???????: rate 25000 ?????? ???????? ?????????? ???????: cl_cmdbackup 2 ?????? ???????? ?????????? ???????: cl_cmdrate 101 ?????? ???????? ?????????? ???????: cl_updaterate 101 [COD:MW] Dostales 80 doswiadczenia za wygrana runde. UAV wezwany przez Siwy [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: 'N1U [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'takie rzeczy na u@! pisalem Ci to sextylion razy!' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:621705638' [AMXBans] Your IP: '89.77.89.178' [AMXBans] =============================================== PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny. PTB: Przerzucam Domino. do Ts Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Września 2014 #214063 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Gracz zgłaszał na u@ a nie na czacie. W sprawie bana dostajesz UB a co do bana zajmie się tym @FiGhT3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Września 2014 #214064 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi