astroe Napisano 16 Lutego 2016 #398954 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Znowu Laguje;/ Godzina, data zdarzenia: z godzinke temu Mapa:dust STEAM_ID / IP:Macie w linku Uzasadnienie:http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=18982 Reklamy latały i koleżanka dostała bana, mimo że to nie ją kliknąłem w bansie, proszę o unbana dla niej, piszę tutaj by nie było problemów. Jak możecie to wyjaścijcie jej co zrobić jeśli nie będzie mogła wejść po unbanie. Przepraszam za zajście, mam jednak wrażenie ze to nie z mojej winy, bo przy destrou zawsze dokładnie patrzę Koleżanka dostała już ub, jednak dalej nie może grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2016 #398970 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Sam dostałem dość niedawno destroya i jedyną opcją jest przeinstalowanie całego cs'a, a jeśli gra steam, to musi także zrobić reinstall całego steam sam reinstall cs'a mi nic nie dawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2016 #398984 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Jesli steam, niech usunie cfg, jesli ns reinstal csa. UB daj sam, amx_unban :* Naucze Was podstaw obsługi ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2016 #398985 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi