Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #213997 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 EMP na początku rundy, a że Strzelec Wsparcia ma tę cudowną umiejętność przyspieszania na nożu o całe trzydzieści punktów, został mi sam nóż, plus większa prędkość. Może to nie przeszkadza tak bardzo, jeśli akurat ma się wybraną broń palną, ale kiedy chcę podłozyć pakę czy rzucić granat, to nie ma innego wyjścia, jak tylko po kolei wyrzucać resztę ekwipunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #214053 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Potwierdzam, często jak chcę sobie zmienić broń to muszę wyrzucić poprzednią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Września 2014 #214831 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Na tym to polega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 28 Września 2014 #212689 Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Chyba po to jest to EMP żeby to utrudnić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Września 2014 #215613 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 No właśnie te EMP na tym polega,ze nie masz radaru,celownika i nie możesz zmieniać broni albo wyrzucasz żeby mieć ta co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Października 2014 #223636 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi