PaN_PiQuS Napisano 26 Września 2014 #213812 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Witam. kupiłem klasę Cybersuit na cod mod 200lvl i mam z nią problem, ponieważ mam 1/15 na wyrzucenie broni mam 74 lvl ale ta funkcja nie działa. nie zadziałała ani razu od kiedy mam tą premke. Druga sprawą jest to że często jak spadam z dachu albo skoczę za wysoko i spadne to mi wyrzuca moją broń. czyli 1/15 działa tylko na mnie a na innych juz nie bo to mi broń wyrzuca po upatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #213817 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ta klasa zostala oslabiona np ma mniej rakiet . Moze i to zostalo zminione czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 27 Września 2014 Autor #180539 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Ja wiem, że została osłabiona ale chyba nie do tego stopnia żeby mi wyrzucało broń zamiast przeciwnikowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #179753 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Napisz z tą sprawą do Opiekuna Serwera : FiGhT3r. bądz do aktywnego aktualnie H@ : aquax'a . bądź innych super adminów lista kontaktów na stronie głównej po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi