pionteczekessa Napisano 25 Września 2014 #213568 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nick: Freezu / FreeZeOUt Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 31 maj 2k13 Czas spędzony na forum: 100d 21h Doświadczenie w ocenianiu: Status UBT na upadłym już cs-hejdzu. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Owszem. Co do bana na forum, jest to długa historia, do której nie chciałbym wracać. Dlaczego Ty?: PRZYDA SIĘ KOLEJNA RANGA DO PROFILU. A tak na poważnie, chciałbym wspomagać UBT w ich obowiązkach i w jakiś sposób ich odciążać. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Od 2 godzin wzwyż. Coś od siebie: Co do 2-miesięcznego stażu jako admin: przez ponad miesiąc byłem adminem odd2#2, następnie przerzuciłem się z dnia na dzień na adminowanie jaila, co daje dwa miesiące jako admin serwera. Piszę to w wypadku wątpliwości co do mojego stażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Października 2014 #220270 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi