Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213472 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 - Wchodzenia raz dziennie na forum, TAK - Posiadanie mikrofonu,Tak dobry - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,Tak znam - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy,: Postaram się - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Postaram się - Minimum 30h przegrane na serwerze, Nie zupełnie 30h ale teraz zacznę dużo grać na serwerze podoba mi się on , już topka - Obowiązkowo aktywne konto steam, Tak mam aktywne - Minimum 16 lat. posiadam 17 Wzór podania: :good: :good: :good: :good: :good: :good: Nick:<>Shogun || Boss<> Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na 5 serwerach cs go , na 1.6 około 20 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-ie:250 h Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/91.185.185.20:28075/top_players/?searchipp=50&sort=score&order=DESC Sprawcie sobie ;d Dlaczego TY .!:Bo przez ten czas gry nie widziałem żadnego admina , i chciałem zaangażować się w dobro serwera, i opanować niemiłe sytuacje typu wyzywanie się , liczne przekleństwa lub trollowanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 godzinki w tygodniu ,weekend 4-7 godzinek Kontakt:skype bereznicki1997 , telefon priv , ts i tu pw Czekam na szybką odpowiedź , pozdrawiam (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 26 Września 2014 #213737 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Jestem na tak +często na serwie +ogarnia grę -brak godzin Ale na tak ;-) @edit na serwie nie ma żadnego admina. Mogli byście zmniejszyć godziny do 20 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Września 2014 #214012 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Na tak -często na servie -pomocny -uprzejmy -kulturalnie rozmawia przez voice chat'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Września 2014 #214102 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Dziękuje za ocenę drodzy gracze , do usłyszenia na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Września 2014 #214165 Administrator Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Podanie Przyjete. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Września 2014 #214166 Administrator Udostępnij Napisano 27 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi