Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213406 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie nie otrzymałem uB ? link do tematu z ub- http://multi-head.pl/topic/42005-ss-richard/ , screeny czyste a UB brak nie rozumię tutaj czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213407 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Co tu tłumaczyć? Dostałeś ssy 16.08 i ich nie wstawiłeś, czyli grałeś na aktywnym banie. Jedyną opcją na ub, to 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213409 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Zacznijmy od tego żadnego bana nie otrzymałem jeżeli byś zauwazył SteamID który został zbanowany nie jest mój a ssy mam więc to chyba wasz system nawalił nie mam nic do ukrycia a ssy wstawiłęm bez problemu . Nie z mojej winy nie otrzymałęm bana po zrobieniu ss co lepsze nie wyskoczła żadna informacja o tym że dostałem bana tak jak to był w przypadku z tymi dzisiejszymi ss . Wyskoczyła informacja w lewym górnym rogu żęby ss wstawić to wstawiłem a te z 16 sierpnia żadnej informaji nie było nawet mnie z serwera nie wyrzuciło. Więc ja mam robic 100 reklam za wasz błąd bo chyba czegoś tutaj nie rozumię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213679 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Sory że new post . Proszę o zamknięce tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Września 2014 #213687 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi