Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213202 Napisano 24 Września 2014 "Nie ma sensu wypowiadania się na ten temat +1" Co to znaczy? Jak mam to rozumiec? Wlasnie jakies 4 dni temu zbanowaliscie pernametnie czystego gracza. I Gdy odwoluje sie od tej decyzji to wy nawet nie chcecie odpisac, nie mowiac juz o sprawdzeniu mojego dema. W takim razie po co jest wam w ogole to HLTV na serwerach? Prawda jest taka, ze jesli zalezy wam i chcecie faktycznie sprawdzic czy czitowalem czy nie to mozecie to zrobic. Wszystko bardzo szybko sie wtedy wyjasni. Wystarczy obejrzec demo i watpie by caly proces trwal dluzej niz 30 minut. Problem tkwi w tym, ze wy chyba nie chcecie tego zrobic. Moge spytac dlaczego? Poza tym caly czas wy (admini) odnosicie sie do mnie (gracza) z jakas wyzszoscia i lekcewazeniem tak jakby bycie adminem was do tego upowaznialo. I to tez jest troche smutne. LICZE NA NORMALNA ODPOWIEDZ, A NIE ZAMKNIECIE TEMATU. CHYBA PISZE DO LUDZI, NIE DO ROBOTOW TAK?
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213210 Napisano 24 Września 2014 Co to w ogóle ma znaczyć? "Chyba was pojebalo jesli myslicie, ze bede robil jakies 100 reklam." http://multi-head.pl/topic/41980-sphinx/#entry226548 Na wstawienie SS jest 24h od momentu w którym je dodałeś.Ty tego nie zrobiłeś więc nie otrzymałeś UB.Tak jak Strajk wspomniał jedyna opcja na UB to zrobienie 100 reklam.
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213211 Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
24 Wrz
3
Popularne Dni
24 Wrz 2014
3 posts