Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Sphinx cz.2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

"Nie ma sensu wypowiadania się na ten temat +1"

Co to znaczy? Jak mam to rozumiec?

Wlasnie jakies 4 dni temu zbanowaliscie pernametnie czystego gracza. I Gdy odwoluje sie od tej decyzji to wy nawet nie chcecie odpisac, nie mowiac juz o sprawdzeniu mojego dema. W takim razie po co jest wam w ogole to HLTV na serwerach?

Prawda jest taka, ze jesli zalezy wam i chcecie faktycznie sprawdzic czy czitowalem czy nie to mozecie to zrobic.

Wszystko bardzo szybko sie wtedy wyjasni. Wystarczy obejrzec demo i watpie by caly proces trwal dluzej niz 30 minut. Problem tkwi w tym, ze wy chyba nie chcecie tego zrobic. Moge spytac dlaczego?

Poza tym caly czas wy (admini) odnosicie sie do mnie (gracza) z jakas wyzszoscia i lekcewazeniem tak jakby bycie adminem was do tego upowaznialo. I to tez jest troche smutne.

LICZE NA NORMALNA ODPOWIEDZ, A NIE ZAMKNIECIE TEMATU. CHYBA PISZE DO LUDZI, NIE DO ROBOTOW TAK?

Co to w ogóle ma znaczyć?

"Chyba was pojebalo jesli myslicie, ze bede robil jakies 100 reklam."  http://multi-head.pl/topic/41980-sphinx/#entry226548

Na wstawienie SS jest 24h od momentu w którym je dodałeś.Ty tego nie zrobiłeś więc nie otrzymałeś UB.Tak jak Strajk wspomniał jedyna opcja na UB to zrobienie 100 reklam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...