Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213202 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 "Nie ma sensu wypowiadania się na ten temat +1" Co to znaczy? Jak mam to rozumiec? Wlasnie jakies 4 dni temu zbanowaliscie pernametnie czystego gracza. I Gdy odwoluje sie od tej decyzji to wy nawet nie chcecie odpisac, nie mowiac juz o sprawdzeniu mojego dema. W takim razie po co jest wam w ogole to HLTV na serwerach? Prawda jest taka, ze jesli zalezy wam i chcecie faktycznie sprawdzic czy czitowalem czy nie to mozecie to zrobic. Wszystko bardzo szybko sie wtedy wyjasni. Wystarczy obejrzec demo i watpie by caly proces trwal dluzej niz 30 minut. Problem tkwi w tym, ze wy chyba nie chcecie tego zrobic. Moge spytac dlaczego? Poza tym caly czas wy (admini) odnosicie sie do mnie (gracza) z jakas wyzszoscia i lekcewazeniem tak jakby bycie adminem was do tego upowaznialo. I to tez jest troche smutne. LICZE NA NORMALNA ODPOWIEDZ, A NIE ZAMKNIECIE TEMATU. CHYBA PISZE DO LUDZI, NIE DO ROBOTOW TAK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213210 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Co to w ogóle ma znaczyć? "Chyba was pojebalo jesli myslicie, ze bede robil jakies 100 reklam." http://multi-head.pl/topic/41980-sphinx/#entry226548 Na wstawienie SS jest 24h od momentu w którym je dodałeś.Ty tego nie zrobiłeś więc nie otrzymałeś UB.Tak jak Strajk wspomniał jedyna opcja na UB to zrobienie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213211 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi