Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213159 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam nie wiem czemu tylko w cs nie działa mi mikro a chciałęm napisać podanie o admina ;/ tylko bez tego nic nie zdziałam .... jeżeli ktos już tak miał pisać ohh mid też ma ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213164 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jeśli masz taki Problem Zrób tak : wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem Mikrofonu Do Odpowiedniej Wtyczki Pamiętaj! Żeby Po Deinstalacji Urządzenia Odłączyć Mikrofon, a Po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Pokaże ci się komunikat że znaleziono nowe urządzenie Klikasz na ten komunikat i komputer szuka sterownika do mikrofonu instaluje no i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dombek Napisano 24 Września 2014 #213184 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wpisz w yotube problem z mikrofonem w cs , jest tam wszystko ładnie opisane.Mam nadzieje że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213295 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Nie napisałeś czy problem się rozwiązał ale spróbuję ... Piszesz, że mikro nie działa tylko w cs ? A próbowałeś relogi ? Dodam, że mi po jednym relogu mikro działa nagle nie wiedzieć dlaczego, może to błahe i głupie ale warto napisać jak moze pomóc nawet w 1% ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213378 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nie napisałeś czy problem się rozwiązał ale spróbuję ... Piszesz, że mikro nie działa tylko w cs ? A próbowałeś relogi ? Dodam, że mi po jednym relogu mikro działa nagle nie wiedzieć dlaczego, może to błahe i głupie ale warto napisać jak moze pomóc nawet w 1% ^^ spróbuje tego 1 sposobu szukałem na internecie czy tam yt i kazali mi wpisywać komenty micro coś tam zadziałał ale tylko szumy i strasznie cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213381 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Jeśli masz taki Problem Zrób tak : wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem Mikrofonu Do Odpowiedniej Wtyczki Pamiętaj! Żeby Po Deinstalacji Urządzenia Odłączyć Mikrofon, a Po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Pokaże ci się komunikat że znaleziono nowe urządzenie Klikasz na ten komunikat i komputer szuka sterownika do mikrofonu instaluje no i masz nie mogę odszukać mikrofonu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213436 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Miałem dokładnie ten sam problem, rejestrator dźwięku czy coś oki wszystko ładnie chodziło, mikrofon nie działał tylko w csię. Stary rozwiązanie jest proste , w zasadzie nie opisałeś dokładnie objawów, ale dam Ci 2 rozwiązania 1. Wchodzisz w csa, opcje , następnie VOICE, I JEŚLI MASZ ZAZNACZONE BOOST MICROPHONE GAIN TO :ODZNACZASZ Jeśli masz odznaczone to :ZAZNACZASZ 2. Drugim rozwiązaniem ( ale to tylko w przypadku gdy masz Realtek ) Wchodzisz w menadzera Realtek, WYBIERASZ ZAKŁADKE MIKSER i ODZNACZASZ " MIKS STEREO" Pierwszy od prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 30 Września 2014 #215798 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Myślę że wszystko wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 30 Września 2014 #215799 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi