Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213159 Napisano 24 Września 2014 Witam nie wiem czemu tylko w cs nie działa mi mikro a chciałęm napisać podanie o admina ;/ tylko bez tego nic nie zdziałam .... jeżeli ktos już tak miał pisać ohh mid też ma ten problem
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213164 Napisano 24 Września 2014 Jeśli masz taki Problem Zrób tak : wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem Mikrofonu Do Odpowiedniej Wtyczki Pamiętaj! Żeby Po Deinstalacji Urządzenia Odłączyć Mikrofon, a Po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Pokaże ci się komunikat że znaleziono nowe urządzenie Klikasz na ten komunikat i komputer szuka sterownika do mikrofonu instaluje no i masz
dombek Napisano 24 Września 2014 #213184 Napisano 24 Września 2014 Wpisz w yotube problem z mikrofonem w cs , jest tam wszystko ładnie opisane.Mam nadzieje że pomogłem
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213295 Napisano 24 Września 2014 Nie napisałeś czy problem się rozwiązał ale spróbuję ... Piszesz, że mikro nie działa tylko w cs ? A próbowałeś relogi ? Dodam, że mi po jednym relogu mikro działa nagle nie wiedzieć dlaczego, może to błahe i głupie ale warto napisać jak moze pomóc nawet w 1% ^^
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213378 Napisano 25 Września 2014 Nie napisałeś czy problem się rozwiązał ale spróbuję ... Piszesz, że mikro nie działa tylko w cs ? A próbowałeś relogi ? Dodam, że mi po jednym relogu mikro działa nagle nie wiedzieć dlaczego, może to błahe i głupie ale warto napisać jak moze pomóc nawet w 1% ^^ spróbuje tego 1 sposobu szukałem na internecie czy tam yt i kazali mi wpisywać komenty micro coś tam zadziałał ale tylko szumy i strasznie cicho
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213381 Napisano 25 Września 2014 Jeśli masz taki Problem Zrób tak : wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem Mikrofonu Do Odpowiedniej Wtyczki Pamiętaj! Żeby Po Deinstalacji Urządzenia Odłączyć Mikrofon, a Po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Pokaże ci się komunikat że znaleziono nowe urządzenie Klikasz na ten komunikat i komputer szuka sterownika do mikrofonu instaluje no i masz nie mogę odszukać mikrofonu ^^
Gość Guest Napisano 25 Września 2014 #213436 Napisano 25 Września 2014 Miałem dokładnie ten sam problem, rejestrator dźwięku czy coś oki wszystko ładnie chodziło, mikrofon nie działał tylko w csię. Stary rozwiązanie jest proste , w zasadzie nie opisałeś dokładnie objawów, ale dam Ci 2 rozwiązania 1. Wchodzisz w csa, opcje , następnie VOICE, I JEŚLI MASZ ZAZNACZONE BOOST MICROPHONE GAIN TO :ODZNACZASZ Jeśli masz odznaczone to :ZAZNACZASZ 2. Drugim rozwiązaniem ( ale to tylko w przypadku gdy masz Realtek ) Wchodzisz w menadzera Realtek, WYBIERASZ ZAKŁADKE MIKSER i ODZNACZASZ " MIKS STEREO" Pierwszy od prawej
Guyver Napisano 30 Września 2014 #215799 Napisano 30 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
24 Wrz
4
25 Wrz
3
30 Wrz
2