Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]mikrofon

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie wiem czemu tylko w cs nie działa mi mikro a chciałęm napisać podanie o admina ;/    tylko bez tego nic nie zdziałam   .... jeżeli ktos już tak miał pisać ohh mid też ma ten problem :)

Jeśli masz taki Problem Zrób tak : wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem Mikrofonu Do Odpowiedniej Wtyczki 

Pamiętaj! Żeby Po Deinstalacji Urządzenia Odłączyć Mikrofon, a Po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Pokaże ci się komunikat że znaleziono nowe urządzenie Klikasz na ten komunikat i komputer szuka sterownika do mikrofonu instaluje no i masz :) 

Nie napisałeś czy problem się rozwiązał ale spróbuję  ... 

Piszesz, że mikro nie działa tylko w cs ? A próbowałeś relogi ? Dodam, że mi po jednym relogu mikro działa nagle nie wiedzieć dlaczego, może to błahe i głupie ale warto napisać jak moze pomóc nawet w 1% ^^

Nie napisałeś czy problem się rozwiązał ale spróbuję  ... 

Piszesz, że mikro nie działa tylko w cs ? A próbowałeś relogi ? Dodam, że mi po jednym relogu mikro działa nagle nie wiedzieć dlaczego, może to błahe i głupie ale warto napisać jak moze pomóc nawet w 1% ^^

spróbuje tego 1 sposobu szukałem na internecie czy tam yt  i kazali mi wpisywać komenty micro coś tam zadziałał ale tylko szumy i strasznie cicho

Jeśli masz taki Problem Zrób tak : wejdź w panel sterowania>Menadżer Urządzeń>Znajdź mikrofon>Szukamy Nasz Mikrofonik>Odinstaluj mikrofon>Uruchom Ponownie Komputer Z Podłączeniem Mikrofonu Do Odpowiedniej Wtyczki 

Pamiętaj! Żeby Po Deinstalacji Urządzenia Odłączyć Mikrofon, a Po ponownym uruchomieniu na samym Początku Podłączyć ... Po Tych Czynnościach Pokaże ci się komunikat że znaleziono nowe urządzenie Klikasz na ten komunikat i komputer szuka sterownika do mikrofonu instaluje no i masz :)

nie mogę odszukać mikrofonu ^^

Miałem dokładnie ten sam problem, rejestrator dźwięku czy coś oki wszystko ładnie chodziło, mikrofon nie działał tylko w csię.

Stary rozwiązanie jest proste , w zasadzie nie opisałeś dokładnie objawów, ale dam Ci 2 rozwiązania

1. Wchodzisz w csa, opcje , następnie VOICE, I JEŚLI MASZ ZAZNACZONE BOOST MICROPHONE GAIN

TO

:ODZNACZASZ

Jeśli masz odznaczone to

:ZAZNACZASZ

2. Drugim rozwiązaniem ( ale to tylko w przypadku gdy masz Realtek )

Wchodzisz w menadzera Realtek, WYBIERASZ ZAKŁADKE MIKSER

i ODZNACZASZ " MIKS STEREO" 

Pierwszy od prawej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...