Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213101 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wzór skargi: Skarga na admina Karis11 Data i godzina: 17.30 23.09.2014 Nick admina/gracza, który zawinił: Karis11 Dowody: Mogę dać tylko ss'a że dostałem kicka Świadkowie: Inni gracze na serwie Uzasadnienie: Dostałem kicka za nic, nie odzywałem się grałem normalnie miałem betonowe i staty 250 / 20 i dostałem kicka za nic, ani ping ani za nic bo sie nie odzywałem więc co mogłem zrobić. Wywalił mnie bo cały czas w dupsko dostawał taka prawda, sory ale inaczej się nie da nazwać. To mnie wkurzyło bo miałem dobre staty + perk a on mnie wypierdzielił z serwera za nic. Tym bardziej żadnego innego admina nie było. Proszę o jakieś wyjaśnienie tego albo dania Mu ostrzeżenia bo kick za dobry perk i staty chyba się nie daje, wiem Panowie to tylko kick ale potem nie miałem już betonowego i wgl statów. Proszę aby poniósł jakąś odpowiedzialność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 24 Września 2014 #213111 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Proszę o wypowiedz w tym temacie Admina @karis11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213117 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Po pierwsze wiem ze sie namnie uwziołeś nw dlaczego Po 2 . o 17:30 nie bylo mnie na serwie bo mi prąd odcieli moze by.ł to ktoś inny a miales napisany powód ?? Nie lubie takich skarg za nic Jestem nie winny myśle ze positive i shooter mi uwieżą .. A po za tym mam dowody ze sie na mnie uwziol poniewaz mnie obraza danke dala w jego podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213124 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Skarga za kicka ehh admin następnym razem niech zbiera dowody że jest wyzywany czy kompromitowany przez gracza i da bana i będzie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213126 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi