Gość Guest Napisano 24 Września 2014 #213048 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Twój nick podczas grania: wszedlem postrzelac lub GDZIE TE WASZE SKILLSY ? - nie pamietam na jakim gralem Godzina, data zdarzenia: 21.09.2014 - 23:16:10 Mapa: dd2 Link do screenów: niestety nie mam zadnych screenow w swoim folderze cstrike wiec wnioskuje, ze musiala zajsc jakas pomylka. STEAM_ID / IP: 0:0:13993007 Czekam na rozwiazanie sprawy. W zwiazku z brakiem screenow proponuje np. sprawdzic demko. Pozdrawiam. ( ^ To byl moj poprzedni post w dziale dd2 + dm). _______________________________________________________________________________________________________ I teraz tak, screeny znalazlem, sa w formacie tga co mnie troche zymlilo, tylko z tego co wyczytalem to po 24h sa juz niewazne. I co w tej sytuacji mam zrobic? ps. Prosze dac mi odpowiedz, i pozwolic odpowiedziec. Nie zamykajcie tematu od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213054 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Pwód bana wstaw ss ban jest z 21 więc czas minął na odwołanie się miałeś 24 godziny jedyna opcja na ub to 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 24 Września 2014 #213055 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi