panika Napisano 16 Lutego 2016 #398811 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Sebastian L. D / Godzina, data zdarzenia: przed chwila MapSTEAM_IIP: Uzasadnienie:a: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 day' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:7007136' [AMXBans] Twoje IP: '5.172.232.74' [AMXBans] ======================================== Gram Gram Fajnie szlo a tu nagle Ban. Pare razy admina zabilem TheFackingSkill i bana dal ? Jezeli mam Aima to dlaczego na dzien a nie pernamentnie ? Prosze uzasadnic swoja ocene mojej gry przez admina , gdyz czuje sie skrzywdzony poniewaz nigdy nie gralem na HAXACH... Prosze to wyjasnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Lutego 2016 Premium Inwestor Support Admin VIP #398813 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Zapraszam admina @Na 3 zmianie do wyjasnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Lutego 2016 #398816 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Zapraszam admina @Na 3 zmianie do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panika Napisano 17 Lutego 2016 Autor #399116 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 I co z ta wypowiedzia admina ? zaraz czas bana minie i bez echa... Dalej beda uczciwych banowac, o haxy biegaja po serwerach... Oby tak dalej. A co z miom vipem ? przez takie a nie inne decyzje adminow jestem jeden dzien w plecy? Kto mi za to kase odda ? jest mozliwosc przedluzenia vipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lutego 2016 #399146 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ban minął. Admin nie złożył wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lutego 2016 #399147 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi