panika Napisano 16 Lutego 2016 #398811 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: Sebastian L. D / Godzina, data zdarzenia: przed chwila MapSTEAM_IIP: Uzasadnienie:a: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 day' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:7007136' [AMXBans] Twoje IP: '5.172.232.74' [AMXBans] ======================================== Gram Gram Fajnie szlo a tu nagle Ban. Pare razy admina zabilem TheFackingSkill i bana dal ? Jezeli mam Aima to dlaczego na dzien a nie pernamentnie ? Prosze uzasadnic swoja ocene mojej gry przez admina , gdyz czuje sie skrzywdzony poniewaz nigdy nie gralem na HAXACH... Prosze to wyjasnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 16 Lutego 2016 #398813 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Zapraszam admina @Na 3 zmianie do wyjasnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 16 Lutego 2016 #398816 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Zapraszam admina @Na 3 zmianie do wypowiedzi i przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panika Napisano 17 Lutego 2016 Autor #399116 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 I co z ta wypowiedzia admina ? zaraz czas bana minie i bez echa... Dalej beda uczciwych banowac, o haxy biegaja po serwerach... Oby tak dalej. A co z miom vipem ? przez takie a nie inne decyzje adminow jestem jeden dzien w plecy? Kto mi za to kase odda ? jest mozliwosc przedluzenia vipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lutego 2016 #399146 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ban minął. Admin nie złożył wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Lutego 2016 #399147 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi