Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212205 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nick:MEGA DANIEL Wiek:w listopadzie 17 skończę Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie średnie , pare razy adminowałem na dd2. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:ponad 5lat Steam:TAK Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/MEGA%20DANIEL/80.72.40.110:27027/ Godziny nadrobie jak najszybciej. Dlaczego TY .!:Dlaczego ja ? Już jakiś czas temu wszedłem na serwer i chciałem sobie pograć for fun ale niestety ilość cziterów na serwerze mnie zniechęciła. Spełniam wszystkie warunki i często gram w cs-a więc myślę że sprawdziłbym się w roli admina na tym serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4h Kontakt:Steam , pw forum. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawiam MEGA DANIEL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212233 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Jestem na TAK przyda się dodatkowy admin : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HuBe.. Napisano 22 Września 2014 #212273 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Jestem na nie ponieważ kolega ma za mało godzin przegranych wygląda na to ze wszedł dziś pierwszy raz na serwer. Chodź admin by się przydał lecz nie za wszelką cenę. Nabij godzin a będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212305 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Powiem tylko tak że ciężko jest dobić te godziny na chama gdy na serwerze jest paru gości grających na aimie i wh . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 22 Września 2014 #212348 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Na nie gdzyz podanie z cod200#2 bylo odrzucone 2 dni temu, wiec musisz ppczekac 2 tyg mistrzu. Godzin tez nie masz. Podanie na odwal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Września 2014 #212356 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi