Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212101 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Admin Blek dał mi bana dzis na 30 min za to ze postawiłem miny koło drzwi na cs_itali2. Dziwne tylko że każdy tam stawia miny a gdy ja postawiłem odrazu ban. Prosze to wyjaśnic z tym adminem servera cod 200 lvli. Bo to jest śmieszne ze ja np dostałem a inna osoba za takie cos nic nie dostanie. pozdrawiam gracz : TwiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212102 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Nie mój dział Przenieś ten temat tutaj : http://multi-head.pl/forum/94-skargi-i-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 22 Września 2014 #212141 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i Pytania" do "Skargi i problemy". Dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Września 2014 #212169 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Admin Blek proszony jest o przedstawienie dowodów bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212237 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam oto dowód te miny były porostawiane na tych zielonych drzywiach nie ma jak hostów wyprowadzić już jeden gracz wpadł i pare min już nie ma tyle odemnie mi sie wydaje że ban słuszny. http://speedy.sh/exAqY/cs-italy20008.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Września 2014 #212312 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Jeżeli miny zostały postawione w miejscu które widać na zdjęciu ban jak najbardziej słuszny , admin nie może wyłapać od razu każdego kto postawi tam miny ,wiec jeśli kto jeszcze stawiał tam mniy na pewno dostał bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Września 2014 #212313 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi