Nataliaa. Napisano 21 Września 2014 #211855 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nick: Nataliaa. Wiek: 15 (10 grudnia będzie 16) Data rejestracji na forum: 26 września 2013 Czas spędzony na forum: 2d 16h 4m 38s Doświadczenie w ocenianiu: 7/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie , jedynie wstawić ssy , które zostały wstawione Dlaczego Ty?: W zeszłym roku staram się o tą posadę , ponieważ wiem , że graczom przeszkadzają osoby ze wspomagaczami. Większość ludzi ze starej ekipy zapewne mnie pamięta. Administratowałam na JB oraz Codzie. Głównym celem tego podania jest pomoc w sprawdzaniu demek/screenshotów. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Około godziny , ale oczywiście mogę dłużej. Coś od siebie: Nazywam się Natalia. Mam 15 lat (prawie 16). Interesuję się sportem,muzyką,grami oraz parkourem. Ogółem na forum spędzam dużo czasu , ale oczywiście moja aktywność się zwiększy. Pozdrawiam, Natalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Września 2014 #211856 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi