Nataliaa. Napisano 21 Wrze艣nia 2014 #211855 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2014 Nick: Nataliaa. Wiek: 15 (10 grudnia b臋dzie 16) Data rejestracji na forum: 26 wrze艣nia 2013 Czas sp臋dzony na forum: 2d 16h 4m 38s Do艣wiadczenie w ocenianiu: 7/10 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie , jedynie wstawi膰 ssy , kt贸re zosta艂y wstawione Dlaczego Ty?: 聽 W zesz艂ym roku staram si臋 o t膮 posad臋 , poniewa偶 wiem , 偶e graczom przeszkadzaj膮 osoby ze wspomagaczami. 聽 Wi臋kszo艣膰 ludzi ze starej ekipy zapewne mnie pami臋ta. Administratowa艂am na JB oraz Codzie. 聽 G艂贸wnym celem tego podania jest pomoc w sprawdzaniu demek/screenshot贸w. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Oko艂o godziny , ale oczywi艣cie mog臋 d艂u偶ej. Co艣 od siebie: 聽 Nazywam si臋 Natalia. 聽 Mam 15 lat聽 (prawie 16). 聽 Interesuj臋 si臋 sportem,muzyk膮,grami oraz parkourem. 聽 Og贸艂em na forum sp臋dzam du偶o czasu , ale oczywi艣cie moja aktywno艣膰 si臋 zwi臋kszy. 聽 聽 聽 Pozdrawiam, 聽 Natalia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Wrze艣nia 2014 #211856 Udost臋pnij Napisano 21 Wrze艣nia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi