Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211795 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dzisiaj zostały dodane artefakty. Na początku gry nie robiąc nic już jakiś miałem, chce go wyrzucić, ale potrzebuje hasła, ja żadnego hasła nie ustawiałem, a ewidentnie jakieś jest już podane. Nie wiem czy to jest jakieś hasło domyślne, czy ktoś po prostu zrobił mi psikusa. Proszę o wyjaśnienie sytuacji bądź o reset hasła. Mój nick steam to domo232. A nick w grze Domo231. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212264 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Aha... Czyli, że nikt nie potrafi tego ogarnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Września 2014 #212338 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Zgłoś się do @Del. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Września 2014 #209801 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Del nie chce albo nie potrafi odpowiedzieć. W sumie to jeszcze pół biedy, bo nie kupowałem vipa, ale mimo wszystko szkoda trochę tego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Października 2014 #220708 Udostępnij Napisano 9 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi