7aro Napisano 21 Września 2014 #211760 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Witam mam pytanie i zarazem prośbę czy dało by się jakoś zmniejszyć ping na serwerze. Nie mam już tyle czasu co kiedyś grac w domu na stałym łączu wiec często gram na mobilnym i tu zaczynają się schody tyczy się to wszystkich graczy korzystających z mobilnego internetu przy sprawdzeniu pingu mam od 40 do 70 ping max wchodzę na serwer i pokazuje ze mam 100-150 oraz starte pakietów co skutkuje banem gdzie w w testerach i programach rożnego rodzaju nic takiego nie występuje. Dziękuję z góry za zajęcie się problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Września 2014 #212174 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Jest to serwer cod i pingi na takich serwerach zawsze są wieksze , przyczyniają sie do tego klasy,pluginy ,perki itp .Na obecna chwile zmiejszenie pingu na naszym serwerze jest raczej niemozliwe ,lecz w niedłuygim czasie powinno sie to zmienic poniewaz serwer bedzie zmodernizowany ,mysle ze przyniesie to poprawe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Września 2014 #212175 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi