Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211460 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: FiGhT3r . [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'cELE' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:31841967' [AMXBans] Your IP: '217.99.22.159' [AMXBans] =============================================== Moze i jestem nowym graczem na tym cod modzie, ale chyba nie mozna banowac graczy za to, ze podniesli pake, ale nie moga jej podlozyc, bo z przeciwnej druzyny ktos uzyl "/ks" co oslepia i nie moza zmienic broni/granatow/paki tylko to co sie ma pod Q. Ban na 30 minut a akurat mialem ochote grac, bo zaraz musze sie zbierac do pracy. Wielki minus dla admina FiGhT3r.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211464 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Prosimy admina FiGhT3r o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 21 Września 2014 #211472 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Kilka razy było pisane na u@ żebyś robił cele ,czy taka trudnością jest napisanie ze jest emp i nie możesz wziąć paki ,ja nie zwróciłem na to uwagi za co przepraszam ,gdybyś to napisał nie było by zbędnych spiec .Zaraz dostaniesz ub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211474 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Sprawa wyjaśniona.UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211475 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi