Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211434 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nick: Xeonixx Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Te doświadczenie jakby zliczyć to wynosi około roku. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 5 lat. Steam ID: STEAM_0:0:6047818 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Xeonixx/185.36.170.7:27028/ Dlaczego TY .!: Dlatego iż gdy po długiej przerwie w cs, wróciłem do gry, oraz na swój ulubiony serwer z moimi ulubionymi ludzmi, zauważyłem że zostało dodanych sporo nowych adminów, jednak nie jednokrotnie zdarzało się, że np. administrator był w przeciwnej drużynie, a niżeli drużyna w której się aktualnie jest. W tym momencie dzieją się dziwne rzeczy takie jak; celowe utrudnianie gry innym graczom tzn. rzucanie fleshy, wyzwiska, obrazy nawet w kierunku admina. Jako że admin tego nie słyszy bądź nie widzi, nie bardzo może temu zaradzić. Jednak to nie wszystkie sytuacje. Gdy grałem w nocy, było sporo graczy a żadnego admina, miałem poważne podejrzenia, że 2 graczy jest odpalonych. Po dłuższym namyśle zdecydowałem się, że zrobie im demko i wrzuce na forum. Zaczynając ich szukać będąc na spect, jeden zniknął a drugi zaczął afczyć, więc demko nie miało sensu. Tak więc reasumując, więcej adminów się przyda, a na pewno to nie zaszkodzi. Jeśli chodzi o mnie to jestem ogarniętym, potrafię rozwiązywać spory, jestem bezkonfliktowy iż wolę żyć w zgodzie z ludzmi, radzę sobie z wątpliwym rozpoznaniem cheata a także jestem znany i lubiany na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To jest kwestia wolnego czasu oraz chęci, generalnie jest to czas od 1 h do 7 h. Kontakt: Steam; Xeonixx, forum, gg; 13985693, jeśli ktoś potrzebuje to mogę podać także numer telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211452 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 jestem na Tak - zgłasza na u@ - kultura - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 21 Września 2014 #211592 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Nie wiem czy to dobry pomysł z tym wiekiem adminów, 16 lat to jednak dość mało ale zobaczymy jak się wykażesz masz moje tak za spełnione wymagania ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Września 2014 #211608 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Na tak steam ogarniety godziny Powodzenia! :salut: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 21 Września 2014 #211789 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Na tak Byl juz adminem i byl bdb Ogarniety Zglasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211880 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jestem na tak, jest przyjazny kulturalny i ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211890 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Spełnia wymagania, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endoc Napisano 21 Września 2014 #211896 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 jestem na Tak - zgłasza na u@ - kultura - ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Września 2014 #211919 Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Jestem na Tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212043 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Na Tak wymagania spełnia miły i kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Września 2014 #212046 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362081 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi