Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie Xeonixx'a

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Xeonixx

Doświadczenie (w byciu adminem): Te doświadczenie jakby zliczyć to wynosi około roku.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10

Staż w CS-sie: 5 lat.

Steam ID:  STEAM_0:0:6047818

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Xeonixx/185.36.170.7:27028/

Dlaczego TY .!: Dlatego iż gdy po długiej przerwie w cs, wróciłem do gry, oraz na swój ulubiony serwer z moimi ulubionymi ludzmi, zauważyłem że zostało dodanych sporo nowych adminów, jednak nie jednokrotnie zdarzało się, że np. administrator był w przeciwnej drużynie, a niżeli drużyna w której się aktualnie jest. W tym momencie dzieją się dziwne rzeczy takie jak; celowe utrudnianie gry innym graczom tzn. rzucanie fleshy, wyzwiska, obrazy nawet w kierunku admina. Jako że admin tego nie słyszy bądź nie widzi, nie bardzo może temu zaradzić. Jednak to nie wszystkie sytuacje. Gdy grałem w nocy, było sporo graczy a żadnego admina, miałem poważne podejrzenia, że 2 graczy jest odpalonych. Po dłuższym namyśle zdecydowałem się, że zrobie im demko i wrzuce na forum. Zaczynając ich szukać będąc na spect, jeden zniknął a drugi zaczął afczyć, więc demko nie miało sensu. Tak więc reasumując, więcej adminów się przyda, a na pewno to nie zaszkodzi. Jeśli chodzi o mnie to jestem ogarniętym, potrafię rozwiązywać spory, jestem bezkonfliktowy iż wolę żyć w zgodzie z ludzmi, radzę sobie z wątpliwym rozpoznaniem cheata a także jestem znany i lubiany na serwerze.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To jest kwestia wolnego czasu oraz chęci, generalnie jest to czas od 1 h do 7 h.

Kontakt: Steam; Xeonixx, forum, gg; 13985693, jeśli ktoś potrzebuje to mogę podać także numer telefonu.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...