Arrow Napisano 16 Lutego 2016 #398717 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Nick z TS'a : Arrow Kto zawinił : Master Czas sytuacji : ok godziny 12 w dniu 16 lutego 2016 roku Opis zdarzenia : Siedziałem sobie na kanale z Gormitem i Łysym nagle wbija Master i zadaję mi głupię pytania nagle dostaję perma z powodem "BAN za łamanie słowa", nie mam pojęcia o co mu chodzi skoro na ts'sie byłem dopiero drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Lutego 2016 #398738 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 witam a wiec po pierwsze dostałeś "na prośbę" od @@Malu ( http://multi-head.pl/index.php/topic/77828-pro%C5%9Bba-o-perma-lub-usuni%C4%99cie-konta-z-forum/#entry407353) następnie zmieniłeś IP nie kryjąc się z tym i wchodząc na tym samym nicku na TS. po upływie kilku dni wbiłeś na serwer Team Speak pod innym nickiem (klikając na odnośnik w opisie twojego kanału i wybierając "pokaz na kanale" wskazywało na Ciebie) i zacząłeś wyzywać administratora . Za co otrzymałeś bana na 3h, lecz po 10 min wszedłeś z powrotem. Zgłosiłem to technikowi serwera głosowego @@Bene i wziąłem Cie na rozmowę przy której był własnie technik a ty nieświadomy tego sam przyznałeś się do zmieniania IP po czym powiedziałeś ze juz nie będziesz wchodził na tego TS. lecz niestety dziś mimo mojej prośby wszedłeś Prosze o zbanowanie @@Arrow za multi konto na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2016 #398742 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Chciałeś bana na życzenie to masz, aby znikł musisz odpracować lub wykupić ub, znasz warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Lutego 2016 #398743 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi