Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211226 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nick: W grze "[[[[[[[WTF]]]]]]]" na forum taki jak widać Wiek: 16 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 26 sty 2014 Czas spędzony na forum: 19d 9h 10m 54s Doświadczenie w ocenianiu: Należałem do UBT na innej sieci. Nie było ze mną problemów więc myśle że podołam Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście że obsługiwałem. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze kilka razy miałem robione ss oczywiście wszystkie czyste. Dlaczego Ty?: Chciałbym pomóc naszym UBT w odbanowywaniu czystych graczy i odciążyć ich troszkę. Myślę, że mógłbym spróbować swoich sił na tym stanowisku. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Na forum jestem praktycznie cały dzień tylko co jakiś czas po prostu gram i nie patrze w tedy. Coś od siebie: Nie wiem Pozdrawiam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Września 2014 #211368 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Co chwilę odchodzisz i wracasz. W UBT muszę mieć zdecydowane i konkretne osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Września 2014 #211369 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi