Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #210951 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Witam. Chciałbym wam przedstawić moją propozycję: a więc: Moja propozycja jest taka aby dodać DZIAŁ "KLANY". Dlaczego: Ponieważ widziałem takie działy na innych forach i nie źle to się prezętowało. Można by założyć klan MultiHead i parę innych klanów jak ktoś tam będzie chciał. Miałem jeden taki klan lecz odszedłem z tamtej sieci i już nie mam. Będzie można grać różne turnieje/sparingi między klanowe ale i między sieciowe np: MultiHead vs xS***m. jak chcecie to zajmę się klanem. Proszę o wypowiadanie się w tym temacie Pozdrawia Adisss:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #210956 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Jestem na Takbuważam,że takie coś mogłoby Funkcjonować.Czekamy na wypowiedź Innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 20 Września 2014 #211026 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Z tego co wiem to takie coś było, lecz nie utrzymało się. Małe zainteresowanie tym było. A robić dodatkowy dział, dla garstki osób.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211036 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ale może warto to zrobić jeszcze raz może coś się zmieni a jak nie to po prostu to się usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 20 Września 2014 #211044 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Propozycja może fajna jak i ciekawa ale do tego są potrzebne osoby które poświęcą w to dużo czasu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Września 2014 #211064 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Ja jestem na TAK. Kiedys zakladalem podobny temat i prawie wszyscy byli ZA. Rozmaicilo by to gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Września 2014 #211104 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Prawie wszyscy byli za i prawie wszystkim zapał minął bardzo szybko. Macie dział off-topicu, tam możecie zakładać tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Września 2014 #211105 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi