Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210880 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Mój nick to wodnik1g Mam 22lata uczę się studiuje oraz spędzam sporo czasu przy komputerze szczegoólnie cs (od poltora roku u was gram na roznych steamach swój posiadam 2k4 oryginalny) Doświadczenie: Bylem adminem na cs-gra.pl rok czasu, Oraz pare lat temu jak jeszcze BL istniał byłem Glownym Sedzia, Cs katowice rok czasu no i Wgl. Poprostu znam wasz szanowny Regulamin bo gdybym go nie znał nie było by mnie tutaj . Amxx ? 10 ^^ na pewno lepiej go znam niż fizyke na maturze ^^ mój stażyk w csie to 10 lat Steam ID : 0:0:2256963 link gametracker http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027 Dlaczego ja ? Myśle że mój czas jak kiedyś moge poswiecic na zabawe pograć troche i zawsze zęrknąc na to co sie dzieje. A Szczególnie w godzinach wieczornych jak i porannych gdy ktoś z was jest w pracy lub w szkole mam zlamaną noge i moge sobie chwilke poczekac a potem ? poprostu bede poswiecal czas normalnie, czyli w dzien. Kontakt gg 982032 i steam toxine78 POZDRAWIAM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210881 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Pisze to a troche sie porobiłem jointami wiec moze wystapic problem w kompletowaniu zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210890 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Masz 27minut przegrane na DD2#1, to jakiś żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 19 Września 2014 #210891 Administrator Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi