Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210685 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Zgłaszam problem AdministratoraDD2+ DM. Mianowicie dał mi bana za kulture, fakt napisałem 1x kultura od nic nie napisał żebym zachował kulturę. Bez ostrzeżenia bana nie można dać raczej... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:3719814' [AMXBans] Your IP: '93.179.194.94' [AMXBans] =============================================== Napisałem dokładnie: ''i co diablo zabiłeś to zapierdalasz kampić?'' Nic nie było że kultura czy coś. Tak propo ciągle diablo kampił w jednym i tym samym miejscu. Na DM raczej się nie kampi... Pisałem U@ żeby ogarną go jakoś bo to się monotonne robi i żenujące... Prosiłbym żeby Administrator też coś się ogarną bo nie ostrzegał nic. Jakby pokazał ostrzeżenie bym mu spokojnie odpisał, a nie że tak z dup* ban bez ostrzeżenia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Września 2014 #210687 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Zapraszam admina ananas do wyjaśnienia tej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210691 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 To nw jaki Admin bo wiem że On jest ale nw jacy jeszcze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210707 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Admin ma prawo Cię zbanować bez ostrzeżenia na pół godziny, nie wiem o co Ty masz jeszcze pretensje skoro nie potrafisz zachować kultury. Strajk, ty już się lepiej nie wypowiadaj dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210708 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi