Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210482 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Siema, godzina albo dwie rozumiem, ale nie perma... Twój nick podczas gry: enz Godzina, data zdarzenia: 19.09.14 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: ID: 0:0:34114203 IP: 24.134.146.59 Uzasadnienie: sory ale skoro ktos uwaza ze kampienie jest poprawne zamiast pomagac i grac TP.... wkurzylem sie, wyzwalem, ok. Sory z mojej strony. prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 19 Września 2014 #210485 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ja ci Ub nie dam nie bedziesz wskakiwal na MOJA KOCHANA MAME <3 ZEGNAM :)Trafiles na nie wlasciwa osobe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210492 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 skoro trzymasz cs´a na poziomie realnego zycia i jest ci tak wazne co osoba nieistotna (ja) mowi o twojej mamie, to szkoda mi ciebie. Ale perma za taka bzdure sie nie daje. czekam na jakiegos innego admina. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 19 Września 2014 #210495 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Nooo to Masz myslenie gosciu ! Ile ty wgl masz lat ?? 13 ? ze na starych wjezdzasz ?? Nie dam pojechac komus po rodzinie nawet w grze a jak bys stal kolo mnie i tak powiedzial to bys w pysk dostal . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210498 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Witam, http://scr.hu/33n5/ituhl Nie tolerujemy takiego zachowania, w szczególności obrażania członków rodziny. To że grasz w grę przed komputerem nie zwalnia Cie z zachowania kultury osobistej. Miej na uwadze że po drugiej stronie też jest człowiek. Jeśli nie umiesz panować nad emocjami to ta gra nie jest dla Ciebie. Ban słuszny. Nie ma możliwości żebyś za takie zachowanie dostał bana na godzinę. Jeśli S@ lub H@ dostrzega okoliczności łagodzące może Ci skróci bana do miesiąca. Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210499 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 schodzisz na poziom niski. w realnym zyciu bys sie do mnie nie zblizyl, tak wiec keep cool. ale ogolnie to serio jak tak mozna sie przez takie cos wkurzyc, ze "twoja stara kampi". co to takiego. nudzi ci sie ze takie cos ci podnosi cisinienie? to mnie zastanawia ile ty masz lat kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 19 Września 2014 #210501 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Temat zamykamy a enz-a ozieble zegnamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Września 2014 #210502 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Hmm rozumiem. No to ja bym prosil nawet o takie skrocenie na miesiac. Da mi to do pomyslenia czasu, ogolnie rozumiem ze zle postapilem i nie mialem prawa obrazac osboy rodzinnej. Sory tam jeszcze raz osobiscie! Narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210611 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Skracam do miesiąca. Pierwszy i ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Września 2014 #210612 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi